Menü Bezárás

Partnerprogram ismertető

Mi ez a partnerprogram?

Ha ismersz, tudod, hogy többféle online tanfolyamot készítettem már (és még fogok is).

Ha segítesz nekem a tanfolyamaim ajánlásában ajánló partnerként, én a megvalósult eladások után jutalékot fizetek neked. 

Ha otthonról, kötetlen időbeosztású, kényelmes munkával (posztolás, blog írás, hirdetések feladása) megkereshető mellékkeresetre vágysz, érdemes ezt is megpróbálnod. Itt nincs semmiféle kezdő befizetés, nem kell megvásárolnod semmit, nincsenek havi elvárások. 

Ha vásárlót hozol, én szívesebben fizetek neked ezért, mint pl. a Faceboknak a hirdetésekért.

(Jelenleg az ajánló partneri rendszer a tanfolyamaimhoz működik, de későbbiekben tervben van a jutalékért ajánlható termékek körének bővítése is.)

Jelentkezés ajánló partnernek

Partnerprogramunkhoz partner webiroda működik, amit az alábbi gombra kattintva érsz el.

Ezen az oldalon tudod elkészíteni a partneri regisztrációdat is, az oldalon szereplő leírás szerint.

Kérlek, hogy a partneri regisztráció előtt figyelmesen olvasd végig az Adatkezelési Tájékoztatót és az Általános Partner Szerződési Feltételeket is (ezek a regisztrációs űrlapról is elérhetőek).

Partner webirorda

A partner webiroda menüpontjaiban mindent megtalálsz, ami segítheti az ajánlói munkádat, és nyomon követheted a munkád eredményét is.

Jutalék az ajánlott vásárlások után

Az ajánlásodra, a te linkeden keresztül kártyás fizetéssel vásárlók után a jutalék a vásárlás után azonnal, automatikusan jóváíródik a jutalék egyenlegeden.

Ha a te linkeden keresztül valaki feliratkozik a hírlevélre valamelyik feliratkoztató oldalon, és a hírlevél sorozat hatására később vásárol, az ajánlói jutalékot akkor is megkapod utána – a partnerprogram rendszerünk a hírlevél feliratkozókat is hozzád kódolja, és a későbbi vásárlásokat is elszámolja. 

A jutalék mértéke termékenként eltérő lehet, ezt minden termék esetében látod a partner irodádban.

Jutalék kifizetése

A jutalék kikérésének alsó határa 5 000 Ft.

Kikérheted PayPalra vagy bankszámlára, minden kikérésnél választhatsz, hogy hová kéred.

A kifizetések manuálisan történnek, 24, max. 48 órán belül.

Marketing anyagok

A partner webirodában találsz minden termékhez, minden linkhez használható marketing anyagokat: képeket, videókat. 

A marketing eszköztárat folyamatosan bővíteni fogjuk, hogy sokfélét tudj használni.

A felhasználható kész képek, videók egy Google Drive mappába vannak feltöltve, innen lementheted őket a saját gépedre, hogy fel tudd használni. Ezt a mappát eléred a partner webiroda Marketing anyagok menüpontjából.

Ha a Linkeknél kiválasztasz egy terméket, megnyílik a termékhez tartozó linkjeid oldala, itt is az utolsó link elvisz az adott termékhez tartozó reklámanyagok mappájába.

Készíthetsz saját hirdetési anyagokat is, de  ezekben ne állíts olyat, ami a hivatalos oldalainkon, anyagainkban nem szerepel. Csak olyan képeket, videókat használj, amik szabadon, ingyenesen felhasználhatóak, és erről meg is bizonyosodtál (ami az internetes keresőben megtalálható, az nem biztos, hogy szabadon felhasználható!) Ha nem tudod, hogyan kell ellenőrizni a felhasználhatóságot, inkább használd a kész anyagokat.

Ha van weboldalad, hírlevél listád, írhatsz ajánlói cikket, levelet, beletéve a megfelelő linkedet.

Hirdethetsz csoportokban, hirdetési oldalakon, de akár készíthetsz a linkedből QR kódot is, és ezt nyomtatott anyagokra is ráteheted, ha élőben, interneten kívül ajánlanád a termékeket.

Partnerek Facebook csoportja

Ha jelentkeztél ajánló partnernek, kérlek, lépj be a Facebook csoportunkba is, mert ott további ötleteket, tippeket, segítséget is kapsz a munkához, illetve kérdezni is tudsz, ha kell.